Російський репер і новий герой "Холостяка" Тіматі зводив одну з учасниць на стайню, де самостійно помив коней.

Відповідний ролик з'явився на акаунті проекту в Instagram.

Відомо, що кілька тижнів тому вийшов в ефір Російський "Холостяк", головним героєм якого став репер Тіматі (Тимур Юнусов). Незважаючи на кілька невдалих шлюбів Виконавець продовжує шукати "ту саму" і сподівається знайти її саме на проекті.

Як з'ясувалося, телеканал "ТНТ", який транслює шоу, випускає не всі подробиці в ефір. Деякі залишаються за лаштунками і пізніше публікуються в соцмережах. Цього разу в Instagram потрапив момент з побачення Тіматі з дівчиною Алісою.

Тіматі, фото: Instagram
Тіматі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вони разом про вирушили на кінну прогулянку, від якої залишилися лише найкращі враження. Однак, після катань Тіматі запропонував Алісі зробити добру справу, помивши і погодувавши коней, які їх розважали.

"Все, що робиться руками - все добре. Тим більше, якщо ти покатався, ти відмінним способом сказав "спасибі". Ти її погодував і помив. Це здорово", - заявив холостяк.

У свою чергу дівчина відзначила доброту Тіматі і заявила, що він виявився дуже хорошим і уважним. Її вразило занепокоєння репера про тварин.

Користувачі мережі ж розділилися на два табори: одні категорично були проти цієї учасниці, оскільки вважають її фальшивою, а інші навпаки, бачать в Алісі лише кращі якості і натуральну красу.

Нагадаємо, що фаворитки влаштували розбірки через "холостяка" Тіматі: "Ну нафіга?".

Як повідомляв портал Знай.uа, найвідоміший Холостяк похвалився, скільки у нього сантиметрів:"виходить, мінус три".

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" Тіматі змусить учасницю обмазатися вершками:"ігри стають жорсткішими".