Українська телеведуча і колишня суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова розповіла про враження від відпочинку в Туреччині.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що днями Тетяна Литвинова вирушила до Туреччини на кулінарний батл з шеф-кухарем місцевого готелю. Поки вона в очікуванні змагання, ведуча вирішила розповісти шанувальникам про обслуговування та проживання в готелі, де вона зупинилася.

Литвинова зазначила, що головне при поїздці до Туреччини не помилитися з місцем, де будете відпочивати, оскільки це може зіпсувати гарний настрій. Вона вибрала для себе місце, в якому відпочивала ще 15 років тому і була вражена змінами, які відбулися за цей час.

Тетяна Литвинова, кадр з відео
Тетяна Литвинова, кадр з відео

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Реконструйовані всі ресторани на вищому рівні. Розважальна програма не тривіальна. Прекрасні сучасні зони для відпочинку з дорогим наповненням. Наприклад, шезлонги тут дерев'яні з товстими білосніжними матрацами. Павільйони-Альтанки вздовж пляжів для відпочинку в тіні. Їх можна бронювати і зберігати приватність на пляжі", - написала Тетяна.

Дівчина також зазначила, що весь персонал тут щеплений від COVID-19, а на пляжі дуже багато місця, так що можна не турбується про соціальну дистанцію. Але найголовніше, що їй припало до душі, це, звичайно ж, їжа.

"Вона на дуже високому рівні. Продукти, переважно фермерські, що є запорукою якості. Дуже великий вибір, але не безглуздий, а прекрасно підібраний. Тут і дієта навіть є, хто стежить за вагою або не може харчуватися вільно", - пише кулінар.

Нагадаємо, що Тетяна Литвинова поділилася простим способом розфарбувати великодні яйця.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова показала оригінальний рецепт вінегрету.

Також Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова розповіла, як приховує зморшки: "це впливає на мою шкіру".