Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проект залишила 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram опублікували ролик, в якому показаний цікавий момент з минулого випуску. Так, після чергового побачення дівчата зібралися в головному залі, щоб обговорити вічне питання – хто цілувався з Мішею.

Раптово всі почули зізнання відразу від кількох учасниць. Спортсменка Дарина Ставнича зазначила, що "у кожної з учасниць всередині с*чка сидить, і це ще квіточки, далі буде лише гірше".

[quote author=""]"Ой лишенько: коли "прорвало на секрети", а дівчата

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Холостяк 11, скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був".

Нагадаємо, у "Зайки" є інший? Учасниці "Холостяк" накинулися на Юлю зі звинуваченнями.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці "Холостяк 11" розкрили, хто насправді платить за побачення: "Чоловік самі знаєте кого".

Також портал Знай.uа писав, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливаком: "Слова зайві".