Відомий український артист Melovin відповів на пікантні запитання. Він розповів про алкогольну залежність, а також сексуальні уподобання.

Костянтин миттєво став зіркою українського шоу-бізнесу, сталося це після участі в популярному шоу "Х-фактор". При цьому, він завжди залишався загадковою особистістю, всім навколо було цікаво-хто він насправді.

Журналісти програми «Неймовірна правда про зірок"вирішила взяти у чоловіка невеликий інтерв'ю.

Один з найпоширеніших чуток про чоловіка, який пустили недоброзичливці, це те, що Melovin був інтимно близький з Андрієм Данилком.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ні, ну ви в це реально вірите? Ну це смішно! А ще мама сказала фразу: "Ну, слава Богу, що не Винник" - заперечує цей слух Melovin.

Про особисте життя артиста завжди було мало відомо. Він постійно говорить про те, що серйозні відносини для нього зараз не до місця.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Хлопець не може бути без статевого життя" - каже співак, і зазначає, що їм завжди є кому написати.

У мережі навіть з'являлися розмови про те, що за гол у нього в ліжку побувало більше сотні дівчат.

Тема любові для нього не дуже приємна, так як важко знайти людину, з яким ти будеш щасливий. Він навіть хотів уже припиняти інтерв'ю через подібні питання, а пульс піднявся.

На публіці чоловік не може дозволити собі дати волю емоціям, і тільки за зачиненими дверима може відкритися людям.

Поговорили і про алкоголь. У мережі говорили, що артист не може жити без склянки в руках, і що його пора лікувати вже від залежності

Сам Melovin все це заперечує, і каже, що може випити келих вина під час обіду або вечері, але, це не алкоголізм.

Нагадаємо, що Melovin розповів про панічні атаки, а також про нещасну любов.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Данилко Melovin відверто розповів про Тіну Кароль і Вєрку Сердючку: "Мультиоргазм".

Також Знай.ua писав, що Melovin знайшов "ліки" від страшної хвороби, страждають молоді.