Популярна українська співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss", а також фіналістка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 650 тисяч фоловерів.

Зараз на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився відеоролик, на якому співачка показала свої танцювальні навички і новий образ. Юлія приміряла на собі кроп-топ з піджаком і білими джинсами із завищеною талією, фішкою образу стали афрокудрі через які не відразу можна впізнати співачку.

"Друзі, бажаємо вам драйвового четверга. І якщо ви відразу дізналися на відео Юлію Саніну, значить, прокинулися. А яка пісня @the_hardkiss - ваша улюблена? Діліться в коментарях",- йдеться в повідомленні.

"Все🔥 🔥 🔥❤️", " вона очманіла ❤ ️ ❤️❤️ і всі пісні у виконанні Юлі круті😘 😍", "Не впізнала, поки не прочитала"," не впізнала, вона дуже талановита - Космос"," журавлі"," красуня❤️"," а яка це пісня"," журавлі🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з The Hardkiss почала перетворюватися в Maruv:"такий драйв". Юлія Саніна показала ближче образ з виступу на "Голосі країни".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Саніна з The Hardkiss захотіла конкурувати з Тіною Кароль:"хотіла мене задушити". Юлія Саніна дала інтерв'ю Катерині Осадчій

Також «Знай.иа " писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss залишила чоловіка, щоб провести час з іншим: "я відчувала цю нестачу". Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна вперше за 12 років здійснила поїздку за кордон без чоловіка.