Відомий український тренер Марина Боржемська опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagtam. Там вона розповіла про день народження дорогої для неї людини.

22 Квітня свій день народження святкує батько жінки. Саме йому спортсменка вирішила присвятити свій новий пост в соціальній мережі Instagram.

"Сьогодні день народження у чоловіка всього мого життя. Моя любов, підтримка і опора. Чоловік, який ніколи не зрадить і любить безоплатно".

Дівчина подякувала чоловікові за те, що він завжди знаходиться поруч з ним, і його міцне плече завжди знаходиться поруч. За це вона його безмежно обожнює і цінує.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також, Марина Боржемська опублікувала відразу кілька фотографій чоловіка, які були зроблені в різні часи. Просто на прогулянці, або ж під час сімейних посиденьок. Пам'ять, яка залишиться з ними назавжди.

"Хочу, щоб ти завжди посміхався як на цих фото. Нехай Твої очі світяться від щастя. І пам'ятай, що ми, дорогі твої люди, завжди з тобою. Обіймаю і люблю❤️" - підсумувала жінка у своїй публікації.

Мати і батько з самого дитинства спортсменки були консервативних поглядів, і мріяли про те, щоб їх дочка стала музикантом, а про спорт забула назавжди.

Слово батьків стало вирішальним, і вона закінчила Вінницький педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю Музика та народознавства.

Думки про спорт все одно не покидали Марину, і вона завжди знала, що доб'ється ще успіхів.

Нагадаємо, раніше Колишня Узелкова готує живіт до літа-кілька простих вправ

Як повідомляє портал "Знай.ua" Колишня дружина Узєлкова Боржемська назвала головні принципи виховання дітей: "у них є право вибору"

Також "Знай.ua" писав, що Тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала фігуру до перетворення: пухкі сідниці і складки на животі