В останні кілька місяців почастішали скарги клієнтів на роботу одного з найбільших українських банків "ПриватБанк". Нещодавно клієнт розповів, як реагують співробітники фінустанови на шахрайство "старого" клієнта, який псує життя новим і продовжує дурити людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

"Звернувся стосовно шахрайських дій клієнта цього банку, у відповідь отримав пропозицію звернутися до поліції, що б ті вирішували, зверталися у банк - типу, шахрайські дії клієнтів не їх юрисдикція. Тобто користувачам платинових карт цього банку, можна займатися фінансовими шахрайствами - це не юрисдикція банку.

(Самі співробітники говорили, що на цього користувача вже були скарги). Але це репутація банку, яка і так давно вже нижче плінтуса. Не раджу мати справи, який ні за що не відповідає, і керівництву якого по*** репутація банку.", - пише незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Важливо також зазначити той факт, що представники "ПриватБанку" надали відповідь: "Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо вам звернутися до правоохоронних органів, які можуть отримати за оформленим відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію".

Раніше повідомляли, ПриватБанк заарештовує картки для зарплат і пенсій через комунальні борги, українка не витримала: "За що ми повинні жити?".

Як повідомляв Знай.uа, "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "Позбавили сім'ю коштів для проживання".

Знай.uа писав, банкомати є тільки в 4% сіл: українці вимагають нових правил для пенсій і зарплат.