Володимир Зеленський подякував за відведення російських військ на Донбасі: "Спасибі..."

Президент України Володимир Зеленський прокоментував новину за 22 квітня 2021 року про те, що РФ відведе війська від кордону України. "Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь - які кроки щодо зниження військової присутності і деескалації ситуації на Донбасі", - написав Володимир Зеленський у Twitter.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Путін особисто відповів на пропозицію Зеленського про зустріч на Донбасі: "Будемо вітати"

Володимир Путін особисто відреагував на пропозицію Володимира Зеленського про зустріч в будь-якій точці Донбасі, де йде війна. Він заявив, що готовий прийняти Зеленського, проте в Москві і в будь-який зручний час, щоб обговорити двосторонні відносини.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Путін, скріншот: Youtube
Путін, скріншот: Youtube

Не господар, а водій: копи розповіли водіям про нові правила на українських дорогах, готуйте документи

У Головному сервісному центрі МВС України розповіли, яким чином потрібно захищати свої права і не платити штрафи за тих, хто накосячіл. Добре, коли раптом не виявиться всього запаски, але бувають і дуже сумні історії, через які водії можуть нести вже кримінальну відповідальність.

Водії, скріншот: YouTube
Водії, скріншот: YouTube

Пенсіонери кредитують бізнес? Українцям детально розповіли, навіщо потрібні "дострокові" виплати

У Міністерстві соціальної політики України вирішили детально розповісти, що ж це за процедура "дострокові пенсії". Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства соціальної політики України в мережі Facebook. "Чому потрібні зміни у фінансуванні дострокових пенсій для людей, які працюють у важких і шкідливих умовах? Як відбувається зараз і чому це не працює?",- йдеться на початку звернення Мінсоцполітики.

Пенсія, скріншот: YouTube
Пенсія, скріншот: YouTube

Росія відведе війська від кордонів України-Шойгу

Стало відомо про те, що в Росії оголосили про відведення військ від кордону України. Про це заявив Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу. Глава Міністерства вважає, що всі поставлені цілі вже були досягнуті. Саме тому було прийнято рішення завершити перевірочні заходи в Південному і Західному військових округах.