Арсен Мірзоян показав скільки змушений намотувати кілометрів щоранку

Зять народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто ділиться зі своїми фоловерами в соцмережі Instagram цікавими моментами з життя. На артиста вже підписано понад 47 тисяч читачів.

Цього разу чоловік співачки Тоні Матвієнко, який ретельно стежить за своєю фізичною формою і підтримує своє тіло в тонусі, похвалився пішою ранковою прогулянкою в 4 кілометри, яку він подолав за 40 хвилин. Виконавець також виклав карту свого маршруту.

Українців попередили про зміни в нарахуванні пенсій: пояснення Мінсоцполітики

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У Міністерстві соціальної політики України відповіли на найчастіші запитання щодо накопичувальних пенсій. Зокрема, пояснили позицію уряду щодо дострокової пенсії для людей, які працюють у важких і шкідливих умовах.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

"уряд пропонує вирішити цю проблему, змінивши механізм фінансування таких пенсій і ввівши професійну накопичувальну пенсійну систему для людей, які працюють у шкідливих і важких умовах. Це такий спосіб фінансування дострокових пенсій, коли люди отримують від роботодавця кошти у свою власність, на свої пенсійні рахунки, щомісяця, поки працюють у важких або шкідливих умовах. А потім з накопичених коштів отримують дострокову пенсію.",- йдеться в повідомленні.

Олена Кравець зізналася, до чого довів її " Квартал"

Актриса студії "Квартал 95" і "жіночий квартал" Олена Кравець розповіла знакову історію зі свого дитинства.

"трохи з дитинства... Мені було років 7 або 8. Пам'ятаю, мама з татом дивилися по телевізору ввечері в суботу якийсь святковий концерт і там, у супроводі оркестру, прекрасно співала одна з див того часу... Мама тоді мрійливо сказала: - мені здається, це велике щастя для жінки: знати, що ти талановита співачка і володієш унікальним голосом, стояти на сцені в красивому вбранні і так легко і красиво співати живцем, та ще в супроводі оркестру!",- розповіла Олена Кравець.

Воїни ЗСУ зробили гучну заяву на Донбасі

Прес-служба ООС на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася надихаючим відеороликом, який був записаний українськими воїнами на Донбасі.

Спочатку на передньому плані знаходиться один з наших захисників, який коментує те, що відбувається останні дні на фронті. Чоловік зазначає, що було помічено рух піхоти противника, а також те, що путінські окупанти проводять інженерні роботи та обладнання своїх позицій.

Зірку "Динамо" готують до термінової операції, 3 місяці без матчів

У четвер, 22 квітня, стало відомо, що голкіпер футбольного клубу "Динамо" Руслан Нещерет буде прооперований найближчим часом.

Варто відзначити, що Нещерет травмував плече на тренуванні. За попередніми прогнозами медичного штабу "Динамо", футболіст буде відновлюватися близько 3 місяців, проте точні терміни озвучать вже після операції.