Відома українська співачка і YouTuber Jerry Heil любить радувати своїх шанувальників різноманітними фото і відео на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч фоловерів.

Зараз красуня вирішила зіграти на піаніно мелодію свого хіта "Охорона отмєна" і запропонувала шанувальникам заспівати кавери на її пісні з нового альбому, а вона в свою чергу буде їх виставляти у себе на сторінці.

Також співачка дала фанатам завдання, вгадати дизайнера її костюма.

"Якби #ОХРАНА_ОТМЄНА написав Чайковський🎵

Панди! Я хочу опублікувати в стрічку ваші кавери на пісні з нового альбому! (Сподіваюся, всі послухали альбом #ОСОБИСТЕ . Лінк в біо!) Але інста приховує від мене більшість публікацій чомусь, тому щоб допомогти мені побачити вас, ставте в постах та сторіз два теги: #jerryheil_music #пандатім ! Завтра першим ділом зранку опублікую тих, хто це зробить!🐼🫀

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

P. S. Я в костюмі, дизайнер якого знаєте хто? Я😳 Розбагатію і відкрию бутік в Метрограді🤣 Київські зрозуміли😜 як вам се творіння?",- написала співачка.

"Ще шоб рояль був у латексі☝️😊", "Красивая, талантливая и добрая))", "Дизайнер якого- ти сама😍🔥
А охрана отмєна - досі моя найулюбленіша пісня з найулюбленішої творчості найпрекраснішої співачки на світі😍🔥👏❤️", "Ти чудово Співаєш😻☺️🥰", "Кайф!!❤️❤️ Где можно послушать полную версию?😍", "А Чайковский знал что писать😏", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Jerry Heil влаштує мамі допит на весь інтернет: зобов'язана буде відповісти

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Як бачите, я все ще незаймана" - Jerry Heil проміняла консерваторію на шоу-бізнес і розповіла, як їй це вдалося

Також «Знай.иа " писав, що Jerry Heil розкрила правду про переїзд в Америку і співпрацю з продюсером Поляковою Ясинським: "я Лана Дель Рей"