Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки блокування карт, але і арешти рахунків, коли для цього немає підстав.

Цього разу українці скаржаться на те, що банк блокує картки та рахунки. Причому банк, за словами клієнта, заарештували навіть зарплатні картки і це було рішення саме банку. Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

Клієнт розповів, що звернувся до виконавчої служби, де зазначили, що вони такого рішення не приймають і це саме банк вирішує, які рахунки підлягають арешту. При цьому сім'ї дуже необхідні гроші.

"Добрий день! Вчора були заарештовані всі карти у Приватбанку (карта на виплату зарплати в тому числі), сьогодні ходила до выконавчой служби. Мені у выконавчой служби сказали що це банк вирішує які рахунки заарештовувати, а не выконавчая служба яка в принцыпі незнає хто на яку карту отримує виплати. У нас в Україні ще не скасували закон про отримання заробітної плати і списання боргу тільки 50% з карти, а не 100%. І як мені тепер жити??? Коли щоб оскаржити не відомо якийсь борг від ТОВ мені потрібно іті в суд і оскаржувати все це. А там потрібні гроші. І пардон арештовувати рахунки так з вище написаних відгуків банк майстер. І вся ця ситуація навчити людей взагалі не довіряти банкам.!!!",- пише обурений клієнт.

У банку відреагували на повідомлення і уточнили, що детальніше розберуться в разі клієнта. При цьому роз'яснили, що банк дотримується вимог законодавства і після запиту на зняття арешту від виконавчої служби протягом 1-3 робочих днів знімає обмеження.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.