Святковий сезон тревел-проекту закривають суперзірки-сама Вєрка Сердючка і Віра Брежнєва стали ведучими фінального випуску. Вони вирушили в Барселону, де десять років тому починалася історія "Орла&Решки".

Щоб зняти цей випуск, команда подолала чимало труднощів. І їх було кілька. По-перше, умовити домосідку Вєрку Сердючку поїхати в подорож і взяти з собою маму. По-друге, встигнути оформити спеціальні документи на в'їзд. По-третє, придумати, чим годувати зірок, якщо все закрито.

Неймовірно, але все магічним чином склалося. Продюсер проекту Олена Синельникова розповіла, як їй вдалося реалізувати свою мрію:

"Ми запропонували знятися в "Орлі&Решка" Андрію Данилку, - згадує продюсер. - А коли зрозуміли, що є можливість залучити Вєрку Сердючку з мамою, то я не повірила своєму щастю! Обожнюю її! Місяць вела з ним переговори, зустрічалася, розповідала, що і як буде. Тому що Андрій-Великий перфекціоніст. Тим часом Барселона закривалася, і потрібно було швидко домовлятися про зйомки. Ми писали в посольство Іспанії, оформляли дозволи на зйомки в місті. Все вдалося! Коли приїхали в Барселону з артистами, то здивувалися, наскільки вона порожня. Ресторани працювали дві години на день, і тільки літні майданчики. Я хвилювалася, чим годувати артистів. Але викручувалися, тому зйомки були такими, що не до їжі. Щільний графік, костюми важкі, грим... Але всі отримали велике задоволення. У нас була єдина проблема - ми постійно сміялися. Камери тряслися, тому що оператори теж сміялися. Це неможливо було витримати! Андрій-людина-свято, він виробляє гумор просто на ходу. Зйомки в Барселоні та ще й з Сердючкою – це дуже знакова для мене історія. І я щаслива, що все вдалося!"

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Андрія Данилка "поховали" в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", Вєрка Сердючка показала молоденьку Аллу Пугачову до 72-річчя Примадонни.

Також "Знай.uа" писав, що Вєрка Сердючка відпочиває в Барселоні на яхті, в дорогому авто і з алкоголем.