Тетяна Литвинова найбільш популярна українцям завдяки участі в реаліті-шоу "МастерШеф", яке виходить на телеканалі "СТБ" з 2011 року.

Зараз вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кілька фотографій і заявила, що брала участь в битві на Chefs Battle, в трьох категоріях - закуска, будь-яку страву італійської кухні і десерт. Перед початком конкурсу учасникам слід було обмінятися заявленими продуктами, тому завдання з закускою було ускладнено. Кухарям потрібно було проявити свою майстерність і креативність.

Рецепт Тетяни Литвинової, скріншот з відео
Рецепт Тетяни Литвинової, скріншот з відео

"Дуже знадобилося вміння справлятися зі стресом... Додаю фото приготованих страв. Перші три це мої: 1. Закуска. Курча фаршироване зморшками з весняними овочами і соусом "вітело тонато". 2. Основне блюдо. Равіолло з витікаючим жовтком, рікоттою, шпинатом і копченим лососем. 3. Десерт. Полунична меренга з ванільним кремом, тар-таром з полуниці, сорбетом з щавлю і хрустким шаром", - написала Тетяна Литвинова.

А ось шеф-кухар Ümit Çelikkaya, за її словами, приготував на десерт Тірамісу, на основне - камбалу на пару, а на закуску - лосось.

"Я намагалася представити Україну з честю. Сподіваюся, вийшло☺️", - підсумувала жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, ідеальний сімейний рецепт паски до Великодня 2021 від Тетяни Литвинової з "МастерШеф"

Як повідомляв "Знай.ua", Тетяна Литвинова з "МастерШеф" показала, як зацукрувати квіти для паски на Великдень

Знай.ua писав, Тетяна Литвинова розповіла, чим годують кращі готелі Туреччини: "Головне не помилитися"