Популярний український гуморист, резидент студії "Квартал 95" і головний Лисий комік України Євген Кошовий останнім часом частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Його дружина Ксенія Кошова теж має свою сторінку в цій соцмережі. Жінка закінчила Московську балетну школу і танцює в балеті Олени Коляденко, а також займається особистим брендом дитячого одягу.

Весілля Кошового, скріншот: Instagram
Весілля Кошового, скріншот: Instagram

Зараз же на її акаунті з'явилася ціла серія знімків, на яких дружина Євгена Кошового постала в білосніжному вбранні з досить цікавим вирізом на грудях.
Основний акцент жінка робила саме на прикрасах. Спочатку сережки і колечко, потім ланцюжок. На третьому знімку Кошова і зовсім постала в шубі.

"🔥🔥🔥Круто🔥🔥🔥", "Красуня🔥 😍", "Красуня!😊👍👍👍👍👍👍🙌", "Красуня!!!😍😍😍", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях.

На останньому знімку Ірина сіра показує жінці прикраси. Можна відзначити, що і дружина Юрія Ткача теж пов'язана з ними. Адже раніше з'являлася на спільному знімку з Кошовою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Потап і Євген Кошовий піддалися емоціям у другому півфіналі "Ліги Сміху": "Буде бомба"

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовому сказали сісти на дієту, реакція розсмішила всіх: "Харя не влазить? Схуднути, Вася, можна завжди"

Знай.ua писав, Кошовий став опорою для Потапа, поки Каменських у Мексиці: "Як за кам'яною стіною"