23 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" триває восьмий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Чоловік вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Дариною Ставнича, Юлією "Зайкою" і Розалі Номбре, спілкування з якою закінчилося досить швидко. Дівчина не встигла насолодитися товариством Михайла, як він вже пішов. А зробив він це заради Анни Богдан. На сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація про нічне побачення з Заливако.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Ось тобі на: Холостяк-хитрун, мало того, що таємне побачення, ще й тікати надумали. Але від наших операторів не втечеш. Оцініть зустріч за шкалою від 1 до 10", - йдеться в публікації.

І дійсно, "Холостяк" намагався втекти з Богдан від камер. Однак зробити цього все ж не вийшло.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Бідна Ганнуся. Щоб втерти ніс колишньому доводиться Мішин пальчик під спідницею терпіти😣", "Таке відчуття, що вона після розповіді про побачення Юлі, вирішила показати йому що вона не гірше, за столом, так вона пристрасно показувала як вона вміє цілуватися😂 😂 😂", "Поцілунки закінчилися, в хід пішли трусята, ну "Браво"👏", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, прості українці стануть частиною "Холостяка" разом з Юлією "Зайкою" та Ганною Богдан

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Холостяка" Григорій Решетник прийняв ванну на очах тисяч людей: "Ви готові?"

Знай.ua писав, Юлія "Зайка" залізла в труси "Холостяку" Заливако, поки він масажував її попу