23 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся восьмий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Чоловік вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Дариною Ставнича, Юлією "Зайкою" і Розалі Номбре, після якої втік до Анни Богдан прямо під двері її номера в готелі. Всього залишилося шість дівчат і у Джесіки досі не було індивідуальних зустрічей з Михайлом протягом всього проекту. Заливако на самому початку церемонії зазначив, що хоче попрощатися відразу з двома учасницями.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Першу він до себе запросив Анну Богдан, з якою останньою провів нічне побачення і намагався втекти від камер, пристрасно цілуючись під деревом. Природно, Михайло надав їй троянду і на столі залишилося їх всього три. А перед ним стояла Юлія, Дарина, Розалі, Джессіка і Тетяна.
Наступний вибір припав на Розалі, з якою чоловік пішов на друге побачення поспіль протягом двох тижнів. Він не залишив Номбре без довгоочікуваної квітки і залишив менше шансів іншим учасницям, одна з яких, Джессіка Чегі, була викликана Михайлом наступною.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Всі три дівчини отримали троянди, але без квітки залишалася одна з фавориток Юлія "Зайка", Тетяна і Даша. Далі до нього підійшла Таня і вона обидва заговорили про легкість в спілкуванні. Однак цього мало у відносинах для Михайла Заливако і він вирішив проводити її до машини і попрощатися.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Слідом йде Даша, якій "Холостяк" віддав останню троянду і без заповітної квітки залишилася одна Юлія "Зайка". Михайло проводжав дівчину до машини, і хода була досить мовчазна. Але Заливако порушив мовчання і запитав, чи хоче дівчина йому що-небудь сказати. Після цього Юля вибачилася перед ним і "Холостяк" дав їй останній шанс, повернувши до дівчат. І вперше запросив Джесіку на індивідуальне побачення, на яке прийде і Юлія "Зайка", виходячи з анонсу.

Нагадаємо, Юля "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Заливако: "Мені добре з тобою"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяка" знайшли неприємні факти про Юлію "Зайку": "Це ескорт"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін розділив квіткову заради соку: "Можуть тільки повнолітні"