На популярному стрімінг-сервісі Netflix покажуть перше реаліті-шоу про The Hype House – будинок, де живуть молоді блогери і знімають для мільйонної аудиторії ролики в соцмережу TikTok. Про це пише Deadline.

Відомо, що зйомки відбудуться в особняку в Лос-Анджелесі, де блогери живуть і працюють. У шоу візьмуть участь засновники The Hype House Чейз Хадсон, Томас Петру і трансгендер Микита Драгун.

Крім того, в шоу знімуться популярні блогери Коувр Аннон, Сієнна Мей Гомес, Ларрі Меррітт, Алекс Уоррен і Джек Райт.

Варто зазначити, що глядачі побачать, як блогери разом створюють новий контент, стикаються з необхідністю вирішувати конфлікти в будинку і приймають в свою компанію нових учасників, а також їм розкажуть про події, які привели підлітків в соцмережу TikTok. Розважальна програма розповість передісторію відносин сусідів по дому.

Микита Драгун радісно відреагувала на новину про створення реаліті з її участю:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Видання уточнює, що над створенням шоу працює продюсерська компанія Wheelhouse Entertainment. Шоу Netflix стане одним з багатьох, де знімаються молоді інтернет-знаменитості.

Нагадаємо, Хід королеви, Бріджертони, Душа і не тільки: найкращі серіали і фільми 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Netflix продовжує найпопулярніший серіал в історії: 3 і 4 сезон "Бріджертонів".

Також портал Знай.uа писав, що зйомки другого сезону серіалу "Відьмак" нарешті завершені.