Колишній чоловік Кріс Дженнер і батько Кайлі і Кендалл Дженнер – Кейтлін хоче стати губернатором штату Каліфорнія.

Про це 71-річна трансгендер повідомила в офіційній заяві в соцмережі Instagram. Кейтлін попросила підписників жертвувати гроші на її передвиборчу кампанію на благо штату.

"Каліфорнія – мій дім вже 50 років. Я приїхала сюди, тому що знала, що будь-хто тут може перетворити мрії на реальність. Але за останні 10 років одна партія зменшила сяйво золотого штату, ставлячи політику вище за прогрес і свої інтереси вище за людей. Сакраменто потрібен чесний лідер з ясним баченням", - заявила Дженнер.

Варто зазначити, що Дженнер є республіканкою, раніше вона підтримувала Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Колишня легкоатлетка і золота медалістка Олімпіади вважає себе лідером, здатним представляти інтереси країни і боротися за рівність. Кейтлін також планує влаштувати зустрічі з каліфорнійцями по всьому штату, щоб почути думку кожного і дізнатися, чого хочуть звичайні громадяни.

Раніше ми писали про те, що сестричка Кардашьян з'явилася на грудях рокера з Blink-182: сміливе татуювання.

Нагадаємо, Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кардашьян почала зустрічатися з відв'язним рокером з Blink-182, вже познайомила з мамою.

Також портал Знай.uа писав, як сестричка Кардашьян Кайлі Дженнер зганьбилася фотошопом.