Перша ракетка України Еліна Світоліна взяла участь у шоу "Дурнєв шукає хлопця" незважаючи на те, що вже заручена.

Відповідний ролик з'явився на YouTube-каналі Олексія Дурнєва.

Не більше місяця тому стало відомо, що відома тенісистка і перша ракетка України Еліна Світоліна побралася зі своїм колегою Гаелем Монфісом і навіть похвалилася дорогим обручкою в Instagram. А вже сьогодні стало відомо, що спортсменка взяла участь у шоу "Дурнєв шукає хлопця". Ймовірно, Світоліна взяла участь у програмі заради інтересу, адже про розрив заручин нічого не повідомляла.

В ході програми тенісистка підтвердила, що дійсно сума її призових становить понад 20 мільйонів доларів. Однак, її обурив момент, чому ніхто не цікавиться, скільки спортсмени витрачають. За словами Світоліної, на проживання в готелях, оплату тренера і команди у неї йде близько 250 тисяч євро на рік.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Олексій Дурнєв запропонував Еліні зіграти в гру "подобається – не подобається" в якому пропонував вибрати між відомими особистостями. Серед "обраних" виявився Віталій Кличко, Анатолій Анатоліч, Монатік, Артем Савлепов і Антон Птушкін. Останній навіть з'явився в студію і записав для мами Світоліної відеозвернення.

А ось в результаті відбору хлопців на Tinder Еліні Світоліній практично ніхто не припав до душі.

Нагадаємо, що Еліна Світоліна дозволила Україні обійти Японію у світовому турнірі.

Як повідомляв портал Знай.uа, тенісистка Еліна Світоліна кинула свого нареченого і помчала до Лесі Нікітюк: "Погуляли знатно".

Також Знай.uа писав, що Світоліна похвалилася "обручалкою" за 23 млн грн: ви б теж погодилися.