Зараз ми з вами розберемося відразу з п'ятьма ефективними розчинами від павутинних, попелиці або кліщів.

Перший з них зажадає всього лише 200 грам господарського мила, яке слід натерти на тертці і залити десятьма літрами простої води. Згодом розчин потрібно наполягати протягом 20-30 хвилин перед обробкою рослини. Також можна використовувати 200 грам лугу, її потрібно змішати з деревною золою і 50 грамами тертого мила теж на десять літрів води.

Город, скріншот: Youtube
Город, скріншот: Youtube

Для другого способу потрібна половина відра цибулиння і знову 10 л води. Після змішування потрібно нагріти суміш до температури 60-70 градусів за Цельсієм, настоювати добу, процідити і розбавити водою в співвідношенні 50/50.

Наступний варіант вимагає 400 грам листя кульбаб, які були тільки-тільки зірвані. Їх теж потрібно залити десятьма літрами теплої води і настоювати протягом 1,5-2 годин. Розчин слід процідити і використовувати для обробки рослин.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Передостанній спосіб задіє Висушені листя тютюну - 400 грам. Їх слід подрібнити і залити теплою водою в кількості 10 л.але наполягати суміш потрібно не менше двох діб, потім процідити, додати ще десять літрів в оди і 40 грам тертого господарського мила.

П'ятий спосіб - свіжа картопляна бадилля в кількості одного кілограма і десять літрів води. Наполягати слід протягом 3-4 годин, потім, як і в попередніх способах, процідити розчин і використовувати за призначенням.

Город, скріншот: Youtube
Город, скріншот: Youtube

Нагадаємо, як правильно вибрати полуницю не в сезон, і чи безпечно це: "Обробляють хімікатами"

Як повідомляв "Знай.ua", зміцнюємо листя картоплі і захищаємо капусту: кращі розчини для боротьби проти городніх шкідників

Знай.ua писав, ідеальна підживлення для огірків: як приготувати закваску для багатого врожаю