Відомий український танцюрист, суддя проекту "Танці з зірками" і тренер "Ліги сміху" Влад Яма знявся в ролику популярного блогера.

Відповідне відео з'явилося в TikTok.

Останнім часом Влад Яма разом з дружиною Лілією почав активніше займатися соціальними мережами і навіть знімає відеоролики для TikTok. Хореограф часто робить колаборації з популярними блогерами і тіктокреамі заради взаємного піару.

Цього разу Влад Яма відправився в будинок тіктокерів "ulove.home", де знявся в декількох кумедних роликах. В одному з них взяв участь тіктокер азіатської зовнішності з ніком by_tov. На відео блогерш підійшов до Влада Ями, який стояв і дивився вдалину. Хлопець почав танцювати перед хореографом, поки той стояв в подиві: "Ти кажеш, що я погано танцюю. Ти знімав на відео, з вікна, я бачила. Думаєш образилася? Хлопець, ні!".

@by_tov

@vlad_yama подглядывал за мной когда я танцевал 😱😅 inst: by_tov

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
♬ Плохо танцевать - IOWA

Варто відзначити, що танцюрист знявся в ще декількох танцювальних роликах разом з учасниками тіктокерського будинку. Вони всі разом записали невеликий танець на галявині, а також нагадали жартома українцям про правильний спосіб життя.

@ulove.home

@vlad_yama 💪🏻😁❤️

♬ оригинальный звук - uLove Home

Нагадаємо, що Влад Яма з красунею-дружиною Лілією влаштували романтичну прогулянку Межигір'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма видав, що думає про електрокарах на теренах України.

Також Знай.uа писав, що Влад Яма здивував екстремальним захопленням, ніхто не здогадувався: "за кермом величезної махини".