Відома російська співачка і дружина Тарзана Наташа Корольова влаштувала концерт у розпал пандемії, присвятивши пісню своєму синові.

Відповідний ролик вона опублікувала в Insta-stories.

Наташа Корольова нещодавно знову потрапила в поле зору ЗМІ через свого чоловіка Сергія Глушка, який зізнався у зраді. Незважаючи на скандал, співачка пробачила чоловікові всі гріхи і навіть випустила кліп з його участю на пісню "Синові".

Після деякого затишшя Наташа Корольова вирушила підкорювати російську естраду в розпал пандемії. На одному з недавніх виступів вона виконала свою нову пісню "Синові", яку присвятила синові Архипу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Перед виконанням співачка подякувала Катерині Гордон, яка написала для неї текст пісні. Королева зазначила, що дівчина часто викликає неоднозначну думку про себе, однак це не заважає їй бути прекрасною людиною і турботливою мамою.

"Це велика честь, що Катя, з величезної кількості своїх творів запропонувала мені виконати саме цю пісню... Коли вона написала ці рядки, вона, звичайно ж, зверталася до своїх синів, а я заспіваю цю пісню самому коханому в моєму житті – синові", - заявила Корольова.

Далі артистка показала кілька кадрів з емоційного виступу.

Нагадаємо, що Наташа Корольова зі смішною зачіскою викликала глузування через спів з сином: "як лом проковтнув".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова залишила Тарзана і поїхала за "урожаєм": "Королева дачі".

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова влаштувала грандіозну " вечірку "в розпал пандемії:"купалася в любові і квітах".