Зараз поступово починається час для любителів садівництва, тому ми поділимося декількома цибульними секретиками.

Наприклад, перед посадкою потрібно на три години залити одну столову ложку солі на літр води. Потім, після солі, темний розчин марганцівки на дві години (потрібно обов'язково промити!).

Лук на грядці, скріншот: Youtube
Лук на грядці, скріншот: Youtube

Щоб позбутися від цибулевої мухи слід пройти кілька етапів. Коли з'явився перший листочок, потрібно пролити овоч водою, далі беруться дві столові ложки нашатирного спирту на відро води - це три лійки на 6 п.м. грядки. І проливаються водою.

Лук на грядці, скріншот: Youtube
Лук на грядці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Через 10-14 днів після першого етапу, діяти потрібно за тією ж схемою - полив однією столовою ложкою солі на літр води. Ще через десять днів відбувається полив міцним розчином марганцівки за тією ж схемою.

В якості підгодівлі цибулю любить дріжджовий настій-100 грам дріжджів на одне відро. Його слід одну годину настояти, пролити, підгодувати і знову пролити. Шалот необхідно проріджувати, і не шкодувати. Спочатку його потрібно прожарити на сонечку, на грядці і не тягнути відразу на горище.

Лук на грядці, скріншот: Youtube
Лук на грядці, скріншот: Youtube

Нагадаємо, кращі і ефективні розчини для боротьби з кліщами і попелиць: кожному городнику на замітку. Для другого способу потрібна половина відра цибулиння і 10 л води.

Як повідомляв "Знай.ua", Як правильно вибрати полуницю не в сезон, і чи безпечно це: "Обробляють хімікатами"

Знай.ua писав, зміцнюємо листя картоплі і захищаємо капусту: кращі розчини для боротьби проти городніх шкідників