Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця продовжує фотографуватися зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко, який вирішив їй зробити сюрприз і прилетіти до Мексики. Вона виставила три знімки і заговорила про те, що любов виступає для неї найкращим макіяжем. Адже Каменських світиться від щастя поруч з коханим.

"Love is my best makeup💛", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

"Коли продовження Мексики??? 😍😍😍", "Красиві 😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ви надзвичайні💎✨", "Потап, мабуть не хотів фотографуватися😂", "Настя взагалі красуня!", "Що може бути краще засмаги😍", "Чітко сказано 🔥 🔥 любов краща прикраса, очі горять, посмішка до вух 🔥🔥❤️ а ще мені здається у дівчини очі запалюються коли вона себе самореалізує, знаходить улюблену справу!", "Ех, нам так запросто капелюх не надіти...❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "Про таку як ти мріяв..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських вирішила заробити на фанатах: "Встигніть схопити"

Знай.ua писав, Потап затіяв експеримент без Каменських, але з хлопцями: "Створили свій світ". І анонсував, що всі подробиці дізнаються днями ті, що буде уважно стежити за новинами.