"Аккаунт заблокований...": Ощадбанк залишив українців без онлайну, здираючи величезну комісію

На один з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", де практично всі українські пенсіонери отримують пенсію, в останні кілька місяців прийшло безліч скарг на роботу мобільного додатку.

Цього разу українка поскаржилася, що через помилку представників банку довелося витрачати величезну комісію за звичайне поповнення рахунку.

Ощадбанк, скріншот відео
Ощадбанк, скріншот відео

"Закохана як дура...": Тіна Кароль, забувши про бюстгальтер, розповіла про нові стосунки і зухвалу свободу

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тіна Кароль відверто розповіла про свої почуття. Тіна зізналася, що їй дуже подобається так зване "почуття закоханості".

За визнанням Тіни, зараз вона теж відчуває теплі романтичні емоції. Про це стало відомо завдяки сюжету програми "ЖВЛ", який вже доступний в мережі YouTube.

Сovid-19 в Україні "відступає", рекорд переходить на видужали - МОЗ оновило статистику на 24 квітня

Українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 2 млн 17 тисяч випадків зараження. За добу (23.04) зафіксували 12 711 нових випадків.

Всього в Україні з початку епідемії видужало вже 1 млн 565 тисяч пацієнтів. За останню добу видужало 13 687 осіб, 392 особи померло. Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Вихователька "замурувала" дитину в туалеті дитсадка: втомилася від постійного сміху

З Дніпропетровської області прийшли вельми тривожні новини. Так, у місті Кривий Ріг вихователька в дитячому садку закрила дитину в туалеті через... увага... через сміх. Мати хлопчика розповіла в мережі, що вихователька сама повідомила про таке покарання.

"Діти виконували вправу. Потрібно було скласти пропозицію, а син почав сміятися. Вихователька не знайшла іншого варіанту покарання, окрім як вигнати його в туалет"— - пише мама дитини.

Туалет, скріншот: YouTube
Туалет, скріншот: YouTube

Автоматичне нарахування пенсії: українцям показали, як розрахують розмір виплат - навіть з дому виходити не потрібно

Для всіх одержувачів пенсії, а особливо для тих, хто тільки збирається піти на заслужений відпочинок, з'явилися важливі новини. Так, Пенсійний фонд України запустив в роботу сервіс, який автоматично призначає розмір пенсії. Так, за допомогою даного сервісу можна завчасно подати інформацію, необхідну для призначення пенсії.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео