Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 190 тисяч шанувальників. Дівчина любить ділитися з фоловерами всілякими фотографіями та історіями з життя.

Цього разу красуня розповіла, що тільки зараз почала відходити від зими, навіть не дивлячись на те, що народилася в холодну пору року - тепло і сонце їй більше подобаються.

Також Анна помітила, що разом з природою почали розквітати і дівчата. Заворотнюк побажала всім романтичного і весняного настрою.

"Я тільки починаю відтавати від минулої зими ❄️ не дивлячись на те, що я народилася в холодну пору року, тепле сонечко мені однозначно більше до душі🌞

Зараз все навколо починає розквітати, а разом з природою, і ми, дівчата🥀

Хочу кожній з вас побажати романтичного, весняного настрою, і поповнення жіночої енергії 🕊

В руках у мене ніжний букет півоній від @depart_flowers 💗 кожному передплатнику @depart_flowers дарують 10% на перше замовлення🌷

Напишіть в коментарях які ваші улюблені квіти 🌸 🌻 🌺 🥀 🌵 🌷 ", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Красива вся в маму 😍", "Ніжна квітка❤️", "😍яка гарна😍😍 мої улюблені квіти піони🔥🙌 тюльпани 🌷 і троянди😍", "Анюта, красуня!) 💗Так ніжно))🌸", "ви неймовірно красива, милуюся 😍", "крокуси дуже люблю, і нарциси теж", "шикарне волосся 😍 😍 😍 дуже люблю рожеві півонії, вони расли у нас у дворі в дитинстві.І ніжно блакитні гортензії недавно полюбила 🤗", " яка красива і весняна обож обожнюємо півонії😻 😻", - писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка онкохворої Заворотнюк у чоботях "до вух" і з оголеною спиною потренувалася в спокушанні: "мені здається…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка онкохворої Заворотнюк відкрила в собі "надприродні" здібності: "мене відвідує..."

Також «Знай.иа " писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк стала копією "моєї прекрасної няні": "відчувала увагу через маму"