Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова вирішила показати, як про неї піклується чоловік.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Даша вирішила показати, як про її комфорт турбується чоловік Микита Добринін, а саме надягає шкарпетки на вагітну дружину, яка замерзла в холодній квартирі.

Як зазначила дівчина, турбота від коханого чоловіка - найкраще, що може бути в світі.

"Ця історія про те, як я замерзла в квартирі.
"Ти не хочеш, а я хочу".

На численні прохання, це відео гідне профілю🤍

Турбота від коханого чоловіка - це найкраще, що може бути в світі🕊", - написала в пості дівчина.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Наступний етап - взувати або зав'язувати шнурки😍❤️", "Як це мило😍 ви чудова пара!", "Ступінь милоти зашкалює", " так, це дуже мило і цінно. Це завжди буде в пам'яті. Пам'ятаю як чоловік зав'язував шнурки, одягав шкарпетки і їхав в інший кінець міста за найсмачнішою солянкою. ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Мій чоловік теж одягає шкарпетки на мене, коли мені холодно❤️", - коментували пост шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк "Добринін розділив квіткову заради соку:"можуть тільки повнолітні". Добринін вирішив прорекламувати сік, поділившись кількома спільними з квітковою знімками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина " Холостяка "Добриніна Квіткова змінила образ після моря:"саме кайфове". Даша Квіткова приїхала з відпочинку і показала новий образ, в якому ходить по весняному Києву.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова оголила вагітний живіт і спантеличила розміром: "двійня?" Квіткова показала нове фото з відпочинку