Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйона відданих фанатів.

Нещодавно стало відомо, що Оля Полякова разом з матір'ю і доньками вирушила на відпочинок до Туреччини на курорт Кемер. А зупинилося сімейство в новому готелі "Rixos Sungate".

А зараз красуня вирішила показати в прямому ефірі, як їм готують вечерю в готелі.

Так, готуванням вечері для сімейства зайнявся турецький кухар. Полякова ретельно спостерігала за роботою шеф-кухаря, що і транслювала в ефір.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нас кружляють в готелі @rixossungate ))", - написала артистка.

"Смачного🔥(your Butler)", "Оля! Живу вашими ефірами. Обожнюю вас і вашу батьківщину. Хай вам счастить. Удачі.", "Оля красуня природна жива справжня🔥 🔥 🔥 🔥", " Оля, М'ясо вже засушили !", "Блін Оля,тільки надумала не їсти на ніч,так на тобі, Стейки 🔥", "Подруга моя з Дрездена теж тільки відпочивала з дочей в цьому ж готелі, хвалила 🙌 🏻 ріхос", "Олечка, супер приколістка!! Молодець. Проста і шикарна. 2 в одному", " сподіваюся до цієї страви ще щось подали, я б таким не наїлася😂", " Квіточку шкода я все на неї дивилася 😮 вона взагалі вижила поруч з вогнем?",- коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова влаштувала свято живота на заздрість українцям: такий стіл може дозволити не кожен. Відома українська співачка Оля Полякова похвалилася розкішним столом під час сніданку в Туреччині.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміжня Оля Полякова здивувала танцями з відомим холостяком:"нічим не гребує". Оля Полякова поділилася новим відео в TikTok, але думки шанувальників розділилися

Також «Знай.иа " писав, що Мама не проти? 16-річна Маша Полякова вразила пікантним відео з ванної. Махати виставила досить пікантне відео, де показала, як приймає водні ванни.