Мама відомого молдавського виконавця і тренера "Голос країни" Дана Балана 63-річна Людмила часто ділиться з шанувальниками яскравими фото зі свого особистого і професійного життя.

Дан Балан вибрав Україну для того, щоб будувати тут музичну кар'єру. Крім того, він підігріває чутки про роман з неймовірною співачкою Тіною Кароль.

Тим часом його мама продовжує виступати як народна артистка Молдови на своїй батьківщині. Однак шанувальники відзначають не тільки чарівний голос співачок, а й розкішну фігуру і стрункі ноги, які вона не соромиться демонструвати в купальнику і відвертих нарядах.

У Вербну неділю Людмила похвалилася новим фото в короткій сукні і звернулася до фанатів з теплими словами і побажаннями.

" Прекрасна неділя для всього світу!! Дружба, щастя, надії, миру і любові!!",- написала жінка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Людмила позує на сцені в короткій червоній пишній сукні в горошок і туфлях на високих підборах в тон наряду.

У коментарях українські шанувальники Людмили захопилися її красою і відзначили, яка вона неймовірна і дарує позитивні емоції.

"з Вербною неділею неймовірна жінка! Завжди радуєте нас! Обожнюю Вас!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "З Любов'ю і вдячністю!!!!!", "Зі святом 🙏 🏻 ❤ ️ 🕊 все в цьому світі виткано з любові💜 💜 💜", " з Вербною Воскресінням!", "Вам теж миру, добра, здоров'я, любові 😍 😍 😍 😍 😍 і самого найкращого!", "Ви дуже красива🌹 🌹 🌹 🌹", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, 63-річна мама Дана Балана похвалилася фігурою в екстремальному міні.

Як повідомляв "Знай.uа", 63-річна мама Дана Балана помірялася стрункою фігурою з Кароль.

Також "Знай.uа" писав, що 63-річна мама Дана Балана покрасувалася стрункими ніжками на пляжі.