Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно повернулася з Мексики додому до Києва зі зйомок шоу "Дівчатка рулять", ненадовго стала гостею телеведучої Каті Осадчої в її програмі "Світське життя".

Тут Настя розповіла про те, як все пройшло в Мексиці з новими знайомствами, а також про те, які співачка вважає за краще готувати паски на свято Великодня.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Каті Осадчої "Світське життя", який вже доступний в мережі YouTube.

Настя Каменських і Катя Осадча, скріншот: YouTube
Настя Каменських і Катя Осадча, скріншот: YouTube

"За тиждень Великдень, яка ти господиня не Великдень?", — запитала Катя Осадча у співачки.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Мені більше подобаються паски не з тіста, а з сиру. Я з радістю навчилася робити саме таку паску. Багато чого дарують на Великдень, дуже багато. Один іншому, вся сім'я. Ти комусь, тобі хтось, ну, тобто у мене на Великдень дуже багато їх, знаєш.", — відповіла Настя Каменських.

Також Катя запитала у Насті і про те, як відомий український танцюрист Євген Кот спародіював її на шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл".

Настя Каменських і Катя Осадча, скріншот: YouTube
Настя Каменських і Катя Осадча, скріншот: YouTube

"Ну я тобі скажу, що він впорався на сто відсотків зі своїм завданням. Коли цей момент, коли він сідав задньою частиною, як це можна сказати - попою, хореографія виглядала на стільки правдоподібно. Це було смішно, мені дуже приємно, що зробили на мене пародію. Це яскраве відео, яскрава пісня.", - відповіла Настя.

Раніше повідомляли, Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "Про таку як ти мріяв...".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських вирішила заробити на фанатах: "Встигніть схопити".

Знай.uа писав, Потап затіяв експеримент без Каменських, але з хлопцями: "Створили свій світ".