Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця продовжує фотографуватися, перебуваючи в Мексиці. Зовсім недавно її чоловік Олексій Потапенко зробив їй сюрприз і сам прилетів до Мексики. Жінка не може стримати щастя, отримане в результаті, тому в кожній публікації згадує про це. І якщо до цього Настя Каменських заявляла, що найкращим макіяжем для неї виступає саме любов, адже вона світиться від щастя поруч зі своїми коханим. Тобто співачка заговорила про пункт призначення.

"Destination: happiness🗺 💛", - написала виконавиця у підписі до публікації.

Destination з англійської перекладається як "Пункт призначення". Happiness - "Щастя".

"Чекаю нову серію реаліті❤️ дуже подобається", "Льоша на задньому плані 💔💦", "Сонячна💛💛💛💛💛💛💛", "Яскрава і позитивна☀️☀️☀️", "Настя, твоя щирість просто вражає! 🔥 Сонячний чоловічок, нехай тобі світить сонечко в будь-якій ситуації!🔥", "Кучерів на віях не вистачає @kamenskux", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, " Потап не хотів": Настя Каменських здивувала визнанням, куди йде її любов

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив розлучається з подругою Насті Каменських і вже познайомився з батьками Мішель Андраде: "Я не хочу"

Знай.ua писав, Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "Про таку як ти мріяв..."