Новий канал показав випуск " Орел&Решка. 10 років", ведучими якого стали Вєрка Сердючка з мамою і Віра Брежнєва. Артисти відправляться в місто, з якого 10 років тому почалася історія "Орла&Решки" – в сонячну Барселону!

Мало хто знає, що саме тут в 2011 році знімали перший пілотний випуск тревел-шоу, ведучими якого тоді були Жанна і Алан Бадоєви. Як говориться в інтро до нового сезону, " 10 років тому компанія друзів вирушила в подорож. Вони знімали свої пригоди на аматорську відеокамеру і навіть не думали, що починають культове тревел-шоу"! Більше 500 випусків, десятки зіркових ведучих, і в 2021 році все повернулося у вихідну точку – в дивовижну Барселону. Але вже з новими ведучими, великою командою і серйозною, професійною технікою.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

До слова, на зйомках пілотного випуску в 2011 році сталася неприємна НП:

"У нас в Барселоні в останній знімальний день вкрали камеру. Ми знали, що в цьому місті самі віртуозні злодії в світі, але це нас не врятувало. Розвели, як дітей,-згадує Олена Синельникова, генеральний продюсер тревел-проекту "Орел&Решка". - Це сталося о 9-10 ранку! Я зайшла на п'ять хвилин в супермаркет за сендвічем для зйомки, вийшла – а у режисера і оператора вже вкрали камеру".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли через три роки команда тревел-шоу повернулася в Барселону, місцеві злодюжки знову примудрилися пограбувати знімальну групу:

"На зйомках" Орел&Решка. Шопінг " все в тій же Барсі у нас вкрали цілий рюкзак з технікою, плюс, там ще був паспорт оператора. Довелося йому затриматися в Іспанії, поки робили тимчасовий документ на виліт з країни.

У 2021 році команда тревел-шоу була на чеку, і вдалося обійтися без втрат.

Раніше ми повідомляли, зірка "Орла і Решки" з'їла ігуану: як курятина з мокрими водоростями.

Як повідомляв "Знай.uа", Вєрка Сердючка встала в незручну позу.

Також "Знай.uа" писав, що Вєрка Сердючка змусила трястися камери на"Орел і Решка".