Відома українська співачка, яка на даний момент будує кар'єру в Росії Ані Лорак активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7 мільйонів фанатів.

Зараз знаменитість розповіла про роман з колишнім футболістом і наставником київського "Динамо" Сергієм Ребровим. Зараз він головний тренер угорського "Ференцвароша".

Історією свого роману Кароль поділилася в програмі "Доля людини".

Співачка розповіла, що її колишній чоловік почав заздрити, коли дізнався про їхні стосунки, так як він побачив "як можна любити по-справжньому".

"Я познайомилася з футболістом Сергієм Ребровим в Лондоні. Коли чоловік одержимий - то він домагається того, що хоче. Але роль дівчини для побачень мене не цікавила. Він пропонував мені роль коханки, до якої я не була готова ",- заявила знаменитість.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У підсумку, Ані Лорак поміняла номер телефону і обірвала всі лінії спілкування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Треба в Москву": Ані Лорак розповіла, як колишній чоловік відмовляв її переїжджати з України. Кілька років дівчина не коментувала своє розлучення з колишнім чоловіком Муратом, лише обмовилася під час розмов з журналістами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ані Лорак встала на коліна, згадуючи про коханого: "тупають ніжки моїх двійнят". Ані Лорак продовжує ділитися фотографіями з відпочинку на Мальдівах

Також «Знай.иа " писав, що Фото оголеної Ані Лорак розлетілося по соціальних мережах: "це справжня?" Шанувальники Ані Лорак показали дуже відверте фото зі співачкою