Український бізнесмен і колишній учасник проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів, щоб порадив собі 20-річному.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олексій Тригубенко, якого Ксенія Мішина відкинула у фіналі "Холостячки", часто ділиться з шанувальниками своїми думками і дає життєві поради. Цього разу бізнесмен розповів про те, що порадив би собі 20-річному.

"Не слухай, коли тобі кажуть, що у тебе не вийде. Чужа думка може бути помилковою", - почав Тригубенко.

Олексій Тригубенко / скріншот з відео
Олексій Тригубенко / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він згадав історію, коли в США почав процвітати "Експрес-манікюр". Тоді він відразу відзначив собі це як бізнес ідею і вирішив реалізувати її в Києві. Тоді ж він почав пошук знайомих, які були готові підтримати його ідею фінансово.

"Саме так я познайомився з власником мережі дуже успішних салонів. Він відразу розкритикував ідею. Його доводи, чому у нас ця схема не спрацює, були дуже переконливі. Він знав про що говорить, а хто я, щоб сумніватися в словах авторитету? Який я був не правий...",- пише Олексій Тригубенко.

Пост Олексія Тригубенка в Instagram / скріншот
Пост Олексія Тригубенка в Instagram / скріншот

Вже через півроку бізнесмен побачив, що "Експрес-манікюр" почав процвітати в Україні. По початку він зустрічав подібні салони з іронічною усмішкою, оскільки думав, що скоро вони розоряться. Однак, через час він зрозумів, що втратив свій шанс. Тригубенко пошкодував, що тоді не продовжив пошук партнерів і не відкрив хоча б пару таких точок.

"Зараз я розумію: домогтися успіху можна тільки втілюючи ідею. Потрібно діяти, намагатися, а потім дивитися на результат. Немає нічого страшного в невдачах, гірше нічого не робити. Слід прислухатися до людей, які підказують як зробити краще, і уникати тих, хто знецінює", - зазначив бізнесмен.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко, якого відкинула головна героїня проекту Ксенія Мішина, поділився своєю історією кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко розповів, що завадило здійсненню його мрії.

Також Знай.uа писав, що ідеальний Льоша з " Холостячки "підхопив страшну заразу:"прокинувся з температурою".