Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

А зараз у фан-акаунті Мішиної і Еллерта "muffinsmood" в Instagram виставили зворушливий відеоролик з парою в різні моменти їх відносин.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

"Ось бачиш, що люди підходять один одному. І я реально побачила - підходять. Вони реально, ось, ну дуже смішні. Вони такі прям... у них зараз період закоханості. Вони такі, як в школі. Ось вони так люблять один одного, такі прям - як школярі. Ось така любов у них зараз",- розповіла дівчина за кадром, яка особисто знайома з парою.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ось буває таке, що дивишся і розумієш : люди підходять один одному. Немов дві половинки одного цілого"

@misha.k.ua @ellert_a ❤️💚",- підписали ролик.

"Ой, а хто на тлі говорить?😍 ", "Ось так би все життя!Дуже красива пара!", "Ну такі милі, я не можу😍 😍 😍 😍 💔 💔", "вони разом зараз?", "Дуже круті!)", "❤️❤️❤️❤️❤️такі прикольні.супер", " Нам так теж здається!",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Життя " Холостячки "Ксенії Мішиної виявилося чужою грою:" спостерігайте..." Ксенія Мішина заявила, що наші життя рухаються за сценарієм Бога

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує натякати на розставання з Олександром Еллертом

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на життя після проекту: "рятуємося як можемо"