У суперфіналі "голоси країни" вже вибуло 2 учасників – за перемогу побореться команда Наді Дорофєєвої і Тіни Кароль.

Сьогодні, 25 квітня, проходить суперфінал вокального шоу "Голос країни", в якому четверо учасників борються за право називатися переможцем 11 сезону. Після перших двох етапів фінального випуску, проект покинув спочатку учасник команди Олега Винника Сергій Нейчев, після чого пішов підопічний Монатіка – Тьома Паучек.

У другій частині суперфіналу учасники виконали в дуеті зі своїм тренерами Українські народні пісні. За результатами глядацького голосування, найслабшим учасником виявився Тьома Паучек, а за звання переможця поборються ще Юлія Тимочко та Сергій Лазановський.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці пророкують, що цього року Тіні Кароль вдасться урвати вже 7 перемогу за всю історію існування шоу. Однак правдивість цих слів підтвердить лише глядацьке голосування.

Зараз же учасники вийшли на сцену із завершальним номером – вони виконали пісню, з якою прийшли на "Сліпі прослуховування" і завдяки яким дісталися до суперфіналу "Голосу країни". Фінальні виступи дивилися не тільки українці і тренери проекту, а й рідні учасників, які підключилися в прямому ефірі.

Нагадаємо, що можливого переможця " Голос країни "показали на всю Україну:"мріяв стати військовим".

Як повідомляв портал Знай.uа, підопічний Монатіка на" Голосі країни "убив глядачів ще до суперфіналу:"може збирати стадіони".

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва залишилася один на один з іншим чоловіком: що скаже Дантес.