Вже цієї неділі, 25 квітня відбувся суперфінал 11 сезону популярного вокального шоу "Голос країни", де переміг підопічний з команди Наді Дорофєєвої - Сергій Лазановський.

Так, до третього етапу суперфіналу проекту дійшли двоє учасників - Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль і Сергій Лазановський з тренером Надею Дорофєєвою.

А поки вся країна дивилася суперфінал шоу, Надя Дорофєєва виклала новий влог закулісся "Голосу країни", який вона почала знімати з першого дня сліпих прослуховувань. Тим самим показавши, що відбувалося за кадром вокального шоу.

"Настав вирішальний момент‼️

Сьогодні ми дізнаємося, хто стане Голосом країни 🔥
А поки - хочу поділитися з вами тим, що відбувалося за кадром з першого дня сліпих прослуховувань і до суперфіналу
Чекаємо вас о 21:00 в ефірі @goloskrainy_official ❤️ і давайте підтримаємо прекрасного і талановитого @s. lazanovskyi_ridnyi",- написала артистка.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чекаємо наступний влог😍", " Ви справжня у всьому. Так тримати!", "О так, ми чекали😍 🔥", "чекала його більше , ніж вихідних🔥", " кінцівка мила😍", "який же це крутий влог! 😍 ", "Навіть якщо Сергій не переможе, йому забезпечено місце якогось ведучого. У нього прекрасний український, заслуховуєшся, як він просто говорить, Йому навіть не обов'язково співати))", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кароль і Дорофєєва поборються за звання переможця "Голосу країни-11", Винник і Монатік пасуть задніх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Надя Дорофєєва залишилася один на один з іншим чоловіком: що скаже Дантес

Також «Знай.иа " писав, що Позитив показав найбільший страх Наді Дорофєєвої: "скільки разів смикнулася"