Відомий український кулінар Євген Клопотенко який увійшов до престижного рейтингу 50 людей, що змінює майбутнє світової гастрономії, розповів про те, як ловив оселедець в Нью-Йорку.

Чоловік дав інтерв'ю телеведучій Катерині Осадчій на акції озеленення. Євген Клопотенко приготував для всіх учасників борщ, і зізнався, що він особливий.

"Це не просто страва,яку потрібно готувати за канонічними правилами. Це та страва, яка повинна жити, оновлюватися, і бути для майбутнього, а не для минулого" - розповідає чоловік.

У такий спосіб кулінар хоче показати, що їсти можна все, абсолютно, навіть борщ з авокадо або малиною. На що, Катерина Осадча відповіла, що за таке українські господині можуть спалити його на багатті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Не так давно Євген Клопотенко повернувся зі Сполучених Штатів Америки, куди в епоху пандемії не так легко потрапити. Там кухар також приготував борщ, в одному з найпопулярніших в Америці українських кафе.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Місцевим жителям дуже сподобалося блюдо, і більшість з них навіть не підозрювали про існування борщу.

Євген також розповів, що за час карантину там стали більше готувати фастфуд, і весь час, що він там знаходився, харчувався тільки ним. У планах тепер у чоловіка створити український фастфуд, який з часом буде популярний у всьому світі.

Встиг в США кулінар з'їздити і на риболовлю, яку дуже любить: "Я в кожній країні, куди їду, ходжу на риболовлю. Там Вермонт є, біля Нью-Йорка, і там я ловив оселедець" - зізнається чоловік.

Плідна видалася поїздка, яка запам'ятається явно надовго.

Нагадавши, Євген Клопотенко розповів про найсмачніші паски на Великдень: "рве дах". Євген Клопотенко розповів про приготування до Великодня

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко потрапив до престижного світового рейтингу: "Це мрія кожного".

Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко нагодував американців бджолами: "вони охриніли".