Відома українка з 15-м розміром грудей Міла Кузнєцова запалила під веселу пісню з другом Ібазером Сулейманом.

Відповідний ролик блогер опублікував в TikTok.

Міла Кузнєцова давно відома в Україні завдяки найбільших натуральних грудей в країні. Більш того, її гідність 15-го розміру навіть потрапила в українську Книгу. Сама ж дівчина неймовірно пишається тим, якою її зробила природа, тому постійно демонструє бюст в соціальних мережах.

Міла Кузнєцова, скріншот з відео
Міла Кузнєцова, скріншот з відео

Цього разу Кузнєцова показала кумедний відеоролик зі своїм другом Ібазером Сулейманом. Міла постала в традиційно відвертій сукні з глибоким декольте, продемонструвавши пишні обсяги. Поки її друг виконував жартівливу пісеньку, дівчина на тлі знімала свій ролик для соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"А не ходи по колідору, не стучи калошами. Все одно любити не будуть - морда як у коня", - заспівав Ібазер Сулейманов на відео.

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - Аделя Алиева

У коментарях шанувальники Міли Кузнєцової залишили кілька хвалебних коментарів, а також від душі посміялися з відеоролика. Традиційно, деякі залишилися незадоволені діяльністю блогерів.

"Че нічо аби ляпнути", "Це ти про себе", "Бі*ять ну які смачні калушки!!!",- написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром розповіла про" ломку":"Пам'ять коротше".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова показала момент, який змінив її життя: більше немає ні в кого.

Також Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова показала операцію зі зменшення грудей.