У Москві п'яна медсестра кричала матом на літню пацієнтку і пообіцяла її відправити в морг, якщо та не заспокоїться.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в одній з московських лікарень. Вагітна пацієнтка Лея Леонова стала свідком жахливої події - п'яна співробітниця лікарні посеред ночі почала кричати на літню пацієнтку, обзивати її матами і погрожувати відправити в морг.

Леонова заявила, що ще напередодні події, перед відбоєм, медсестра заходила до них в палату і по ній було видно, що вона п'яна. Вже після цього дівчина прокинулася вночі від криків у коридорі.

"Там були мати чутні з палати. Кричала ця п'яна медсестра і бабуся. Як тільки вони її не обзивали. Мати страшні. Потім її вивезли з палати, бо вона, мабуть, заважала спати сусідкам. Вона пролежала, стогнала, плакала, пролежала в коридорі всю ніч", — розповіла Леонова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пацієнтка зізналася, що їй було дуже страшно спостерігати за тим, що відбувається і вона не могла навіть уявити, що таке могло трапиться в лікарні.

Пізніше, Telegram-канал "Life shot" уточнив, що бабуся була госпіталізована двома днями раніше до події. У неї з'явилися судоми в результаті тривалого пияцтва. На даний момент пацієнтку направили в реанімацію, оскільки у неї почала відніматися частина тіла.

У свою чергу дівчина, яка стала очевидцем пияцтва медсестри, заявила, що після публікації відео їй зателефонувала адміністрація лікарні. Перед пацієнткою вибачилися і запропонували їй пройти безкоштовне лікування в комфортних умовах, на що вона відповіла відмовою.

Нагадаємо, що медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся".

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лікарі показали, що діється в лікарнях в період пандемії.

Також Знай.uа писав, що у морзі переплутали тіла померлих: рідні замість батька відспівали незнайому жінку.