Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням ввести штрафи для тих, хто сидить в соціальних мережах під час водіння машини. Таке рішення допоможе зменшити кількість аварій. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Українці просять ввести штрафи і фото-відео фіксацію, щоб зробити ситуацію на дорогах безпечнішою. Таке рішення допоможе уникнути ДТП і поліпшити дорожню ситуацію, на думку автора петиції.

" шановний президент. внесіть будь ласка законопроект у Верховну раду, який допоможе поліпшити дорожню ситуацію і запобігати багато дтп.а саме дозволити водіям і пішоходам відеофіксацію порушень пдд, з подальшим відправленням фото або відео на сервер МВС для відправки "фейсбучнікам" і "інстаграмщікам" листів з космічними штрафами. так само підняти штрафи в 15 разів для тих у кого за кермом на швидкості понад 40 км на годину в руках телефон.По іншому 7 аварій на одному кілометрі столичної набережної на Подолі в Києві не уникнути! !",- сказано в тексті петиції.

Автор петиції Долинський Сергій створив петицію 23 квітня і за кілька днів вдалося зібрати всього 41 голос. У автора є ще 88 днів, щоб зібрати необхідну кількість - 25 тисяч підписів і в цьому випадку петицію буде зобов'язаний розглянути президент України.

Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition
Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Раніше ми повідомляли, українці поскаржилися на нові правила отримання субсидій.

Як повідомляв "Знай.uа", українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою.

Також "Знай.uа" писав, що українці просять посилити контроль за домашніми тваринами.