Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням ввести мораторій на закриття початкових шкіл у сільській місцевості. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

"Прошу ввести мораторій на закриття початкових шкіл в сільській місцевості, бо це пряме порушення права дітей на доступність освіти. Досить рівнятися на закордонну практику, бо ми не маємо німецьких якісних доріг, американських теплих автобусів і канадських сучасних шкіл. Наших дітей звозять , як худобу , на холодних несправних автобусах по вбитих дорогах до шкіл часів СССР , які ще й знаходяться "на краю світа"!!!! ",- сказано в тексті.

Автор петиції Долинський Сергій створив петицію 26 квітня і поки що вдалося зібрати всього десяток голосів. У автора є ще 91 день, щоб зібрати необхідну кількість - 25 тисяч підписів і в цьому випадку петицію буде зобов'язаний розглянути президент України.

Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition
Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition

Раніше ми повідомляли, українці поскаржилися на нові правила отримання субсидій.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою.

Також "Знай.uа" писав, що українці просять посилити контроль за домашніми тваринами.