Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу перевтілень "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

На офіційній сторінці Вєрки Сердючки в понеділок, 26 квітня, з'явилася свіжа публікація, на якій знову порівняли архівний знімок української зірки і недавнє фото її британського колеги Гаррі Стайлса.

У підписі до колажу відзначається велика схожість нарядів, в яких були артисти. Особливо виділяється руда шуба зі штучного хутра, яку дуже любила носити Вєрка Сердючка.

"Ні, Ну Гаррі!" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вєрка Сердючка і Гаррі Стайлс, фото з Instagram

Вєрка Сердючка і Гаррі Стайлс, фото з Instagram

"Наша Вєрка дає стиль! 🔥", "Скотиняка така! 🤣🤣🤣", "Плагіат😂", "У Гаррі чудовий смак)", "Віра, ну тут же все ясно як білий день! Він твій справжній фанат 😂", "Це вже ні в які ворота 🤣😅", "Так он воно що)))" - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Андрія Данилка "поховали" в Росії: "Ви що, з глузду з'їхали?"

Нагадаємо, британська зірка надихнувся стилем Вєрки Сердючки: прийшов так на Греммі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми".

Також портал Знай.uа писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною: "Запалює!"