Скандальна українська телеведуча і Ревізор краси Олена Філонова вирішила зайнятися тенісом, чим насмішила фанатів.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Олена Філонова відома українцям не тільки в якості телеведучої на "Новому каналі", але і своїми неоднозначними витівками в соціальних мережах. Блогерка ніколи не приховує недоліків своєї фігури і не соромиться показувати шанувальникам відверті танці.

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

На цей раз Філонова вирішила змінити репертуар з танців на заняття спортом, що побачити можна досить рідко. Цього разу телеведуча відвідала тенісний корт, де взяла тренера для навчання. Однак, в ході тренування стався конфуз - коли спортсмен розповідав Олені про основні правила гри, вона підкинула м'яч і зарядила другому тренеру в причинне місце.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Головне - це: сексуально кричати і потрапляти по м'ячиках ... Ooops 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 P. S. "Під час тренування жодне яєчко не постраждало, всі на місці"😅 😂", - написала телеведуча.

На щастя, ролик виявився жартівливим і спортсмени не відмовлялися від Філонової за її проступок.

У коментарях шанувальники Олени залишили масу хвалебних коментарів і від душі посміялися над роликом. Однак, знайшлися і такі, кому відео здалося нудним, а шорти ведучої – надто відвертими.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олена Філонова на відпочинку накинулася на дупу подружки: "розкіш".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками:"С*кс-Іграшки і пара трусів".

Також Знай.uа писав, що Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса.