Увечері 23 квітня колишнього хокеїста клубу МХЛ "Червона Армія" Кевіна Антипова побили в Москві. Після нападу спортсмен пішов додому, а наступного дня поїхав до лікарні.

У потерпілого діагностували переломи лицьової частини черепа та пошкодження ока. Медики щелепно-лицевої хірургії призначили Антипову пластичну операцію.

25 квітня, за даними росЗМІ, Кевін подав заяву в поліцію про те, що в центрі Москви його побили троє чоловіків, серед яких був актор Олександр Паль.

Олександр Паль, фото з Facebook
Олександр Паль, фото з Facebook

Олександра Паля і Данила Іванова викликали на допит, але вони відмовилися дати свідчення, пославшись на 51-у статтю Конституції РФ. У підсумку підозрюваних відпустили під підписку про невиїзд. Поліція шукає третього учасника нападу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами Паля, п'яний хокеїст намагався справити нужду поруч з автомобілем, де сиділи актор і його друзі. При цьому Антипов заявив, що не зрозумів, чому на нього напали.

Кевін Антипов, фото з Facebook
Кевін Антипов, фото з Facebook

Варто зазначити, що Кевін Антипов виступав за "Червону Армію" протягом півроку, а п'ять років тому розірвав контракт і зараз не має відношення до команди. Про це заявили в пресслужбі ЦСКА.

Нагадаємо, хокеїст помер під час тренування: тіло знайшли біля лавки.

Як повідомляв портал Знай.uа, дворазовий чемпіон світу переїхав пішохода: помер у "швидкій".

Також портал Знай.uа писав, що 19-річний зірка "Динамо" загинув від удару в голову: момент потрапив на камеру.