Увечері в понеділок, 26 квітня, в Одесі на вулиці Сєрова стався потужний вибух газу в житловому будинку. На даний момент на місці події працюють рятувальники, співробітники поліції, також чергує "швидка".

Як повідомляють очевидці в соцмережах, вибух газу був досить сильний. У той же час невідомо, чи є постраждалі в результаті аварії.

Увечері в Державну службу України з надзвичайних ситуацій надійшов виклик про вибух побутового газу на вулиці Сєрова, 38 у приватному одноповерховому будинку.

Відомо, що з-під завалів вже евакуювали двох людей. Їх терміново доставили до найближчої лікарні. За словами свідків НП, обвалився дах і несучі стіни, через що будинок повністю обвалився.

вибух газу в Одесі, фото odessa.online
вибух газу в Одесі, фото odessa.online

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

вибух газу в Одесі, фото odessa.online
вибух газу в Одесі, фото odessa.online

Раніше ми писали про те, що під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках.

Нагадаємо, в ніч на 20 квітня в Росії, Нижегородської області, в селі Маргуша у житловому будинку стався вибух газу. Інформація та кадри почали з'являтися в мережі завдяки очевидцям.

Як повідомляв портал Знай.uа, 21 червня 2020 року в житловому будинку на Позняках стався вибух. Зараз стало відомо, що п'ятьом службовим особам АТ "Київгаз" повідомили про підозру, оскільки було впущено вимоги ряду нормативно-правових актів, включаючи "Правила безпеки систем газопостачання".

Також портал Знай.uа писав, що у лікарні з коронавірусними хворими пролунав потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.