Відомий український тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками не тільки яскравими фотографіями, але і важливою інформацією.

Так вона вирішила допомогти українкам перетворитися до літа і скинути зайві кілограми. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Марина в якості ілюстрації стрункого тіла мрії показала, як виглядає в купальнику.

На фото вона позує в роздільному купальнику зеленого кольору в басейні на відпочинку під пальмами. В якості мотивації вона розповіла, що дасть такі рецепти, після яких дівчата захочуть носити купальник кожен день.

"З 10 травня посилено худнемо!💪 🏻 Якщо ви відкладали до останнього схуднення до літа - це той самий момент🔥 новий набір принесе вам море корисної інформації, щоденні тренування, смачні правильні рецепти і ви не встигнете озирнутися, як захочете носити купальник просто кожен день😏", - написала боржемська.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, тренер" Зважених та щасливих " Боржемська показала як допомогти при домаганнях.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Узєлкова Боржемська звернулася до головного чоловіка в житті.

Також "Знай.uа" писав, що колишня дружина Узєлкова Боржемська показала як продовжити молодість.