Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням виділити кожному жителю України БЕЗКОШТОВНО місце на кладовищі. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

"Z проживаю в м. Кривий Ріг і тут міська влада вважає, що крематорій для міста є економічно не вигідним для міста. При цьому в п'ятірку найбагатших людей по комунальних підприємствах міста, є людина яка відповідальна з питань поховання людей на кладовищі в межах Кривого Рогу . Ціна однієї ями від 10 000грн. Ще раз!!!Українцю який прожив життя, повинен на своїй землі заплатити гроші, щоб йому виділили місце для його тіла ... ще раз !!! Розміри ями 2х1, 5 метра для однієї людини. Прошу допомогти, щоб моєму місту і не тільки, виділили кожному жителю безкоштовно місце для поховання свого тіла. Таким чином, корупція в цій сфері назавжди буде закрита. І всі інші витрати ,які стосуються кладовища, покласти на міський бюджет .

Автор петиції Крихітка Богдан створив петицію 26 квітня і поки що вдалося зібрати всього понад 50 голосів. У автора є ще 91 день, щоб зібрати необхідну кількість - 25 тисяч підписів і в цьому випадку петицію буде зобов'язаний розглянути президент України.

Раніше ми повідомляли, українці вимагають заборонити закривати школи в селах.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", українці хочуть заборонити водіям за кермом гортати соцмережі.

Також "Знай.uа" писав, що ціна газу з 1 травня підвищиться до 7,99 грн - українці збунтувалися.