Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв, вдівець співачки Жанни Фріске, який зовсім недавно став батьком, розповів шанувальникам як проходить його ранок після появи малюка.

"Секрет довгих відносин в тому, що: "першу годину після прокидання потрібно мовчати". Це абсолютно про мене. Зараз, з появою дитини, мій ранок починається раніше звичайного, близько 6. Воно стало дуже завантаженим. З Понеділка по п'ятницю це один і той же набір дій, як День бабака: будильник, 10 хвилин, щоб прокинутися, швидкий душ, розбудити Ладу, приготувати сніданок, розбудити Платона, проводити першу на автобус, вигуляти і нагодувати собак, відвезти другого... Я роблю все це з радістю. Але є одне "але"", - стверджує Шепелєв.

Однак виявилося, що вранці він не продуктивний і в щільному графіку може вибухнути і зірватися на дітей. І потім за свою витівку йому доводиться вибачатися.

"Ранок, скажімо прямо, не мій час. І тому, якщо в описаному графіку хтось починає підривати мені мозок типу "не хочу вставати", "сніданок гівно", "де моя краватка", "у мене в ліжку клопи", "безглузда школа" (а якщо це відбувається, то відразу все) - я напружуюся і можу вибухнути. Це відбудеться відразу вранці або вже ввечері при зручному випадку. І тому я всіх своїх прошу:"будь ласка, все що завгодно, але тільки не вранці". Іноді вони забувають. І тоді мені доводиться вибачатися", - пише Дмитро.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв згадав про скандал у пологовому будинку.

Як повідомляв "Знай.uа", вдівець Фріске Шепелєв розповів про ім'я новонародженої дитини.

Також "Знай.uа" писав, що зі вдівцем Фріске Шепелєвим після народження дитини відбуваються дивні речі.