Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник досить активний користувач соціальної мережі Instagram. Цього разу він опублікував фотку з відпустки з дружиною.

Чоловікові за кілька років вдалося зібрати аудиторію практично в півмільйона людей, і вони щодня жадають отримати від ведучого нового контенту, і можливо, пов'язані з "Холостяком".

Зараз Григорій Решетник відправився у відпустку разом з усією своєю сім'єю, тому, нових фотографій явно предостатньо. Однією з крайніх публікацій став знімок з коханою дружиною Христиною.

Цей пост чоловік вирішив присвятити саме їй, матері трьох своїх синів.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя Христуня-Красуня і я🏝 😎. Іноді потрібно просто зупинитися і насолоджуватися життям. Сказати собі - я щасливий, я люблю цей світ" - підписав свою нову публікацію телеведучий.

Варто відзначити, що зараз вони знаходяться на Мальдівських островах, вирушили в невелику відпустку, поки є вільний час і можливість.

Коментарі під постом, фото: скріншот з відео
Коментарі під постом, фото: скріншот з відео

"Зупинись, мить, ти прекрасно!🔥 🔥 😍 😍", "Ви ідеальні ❤️Дай бог вам любові і щастя вашій родині❤️", "Так, в нашому мінливому світі дійсно не вистачає часу просто зупинитися, а щоб відчути себе щасливим це взагалі подвиг😂 😂 😂", "100%, життям треба насолоджуватися, в будь-якій ситуації шукати позитив❤️, ви круті🔥 🔥 🔥", "Григорій, завжди будьте такими енергійними і красивими. Ви Класні обидва. Підтримуйте один одного завжди", - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі під постом, фото: скріншот з відео
Коментарі під постом, фото: скріншот з відео

Нагадавши, дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка: "Пупс, булка або синабон".

Як повідомляв портал Знай.ua, Григорій Решетник розкрив, як португальський тренер "Шахтаря" знайшов своє кохання в Україні. Решеник був ведучим на весіллі Паулу Фонсеки

Також Знай.ua писав, що новий "Холостяк" із Заливако вирішила покинути найяскравіша учасниця: "Я хочу....". Нова серія романтичного шоу, в якій українців чекає буря емоцій від учасниць